Vurderer du å bytte ut bilparken til bedriften din, er det flere grunner til at du ikke bør selge bilene til en forhandler selv. Den viktigste er prisen du kan oppnå ved å gjøre det på en smartere og langt enklere måte.

Når du kontakter er bilforhandler og ber om en innbyttepris på bedriftens biler, må du være klar over at ikke alle forhandlere kan tilby det samme. Her er det flere faktorer som spiller inn, og ekspempler på dette kan være geografisk lokasjon og kundesegment. Hvor stort varelager forhandleren har og hvor raskt de får solgt ut varelageret, samt forhandlerens merkepreferanser og kostnadsstruktur. Derfor vil det lønne seg å kontakte flere bilforhandlere for å få et prisestimat. Det kan imidlertid være en tidkrevende prosess.

– Det er her vi kommer inn i bildet, sier Anders Espelund, daglig leder i Nettbil Bedrift, som også er gründeren av selskapet.

Anders Espelund, Daglig leder i Nettbil

Nettbil Bedrift er en ny og smart måte å selge bilparken på for små- og mellomstore bedrifter. Over 1000 bilforhandlere i Norge konkurrerer om å kjøpe bilene, som blir solgt på én til to virkedager.

Løsningen er like enkel som den er genial. Ved å bruke Nettbil Bedrift når du skal selge bedriftens bilpark slipper du alt styret det er å selge brukte biler. Det eneste du trenger å gjøre er å registrere bilene på nett og levere dem hos nærmeste NAF eller Viking, så fikser Nettbil Bedrift resten. De kan også være behjelpelige med transport av bilene, hvis du skulle ha behov for det.

Selg bilen din hos Nettbil Bedrift. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Tid er penger

Nettbil Bedrift selger bilene raskt for deg. Hele prosessen fra bilene leveres til du mottar penger på kontokan ta så lite som to til tre dager. Bedrifter som selger bilene sine selv opplever ofte å bruke lang tid på salget. Dermed blir verditapet på bilene større enn de forventet da de begynte salgsprosessen.

Slik fungerer Nettbil Bedrift

For å selge bilparken via Nettbil Bedrift legger du inn kontaktopplysninger på nettsidene deres. Du vil da bli kontaktet av en rådgiver som setter opp en plan tilpasset dine behov og gir deg en estimert pris per bil.

Det neste som skjer er at bilene leveres til NAF eller Viking, som tester bilene. Nettbil Bedrift kan også bestille vask av biler ved levering. Etter testen blir bilene fotografert og annonsert til over 1000 bilforhandlere i Norge, som konkurrerer om å få kjøpe dem. Om de får det eller ikke, er helt opp til deg. Er du ikke fornøyd med prisen du blir tilbudt, kan du hente bilene helt kostnadsfritt.

Solgt på dagen

De aller fleste bilene som selges via Nettbil Bedrift blir solgt samme dag som forhandlerne byr på bilene, og du mottar pengene på konto normalt etter 2-3 dager.

– Mange av våre kunder opplever å få opp til 20 prosent mer for bilene enn de ville fått hvis de hadde kontaktet en forhandler direkte, sier Espelund.

Den enkleste måten å selge bilparken på

I disse dager er det mange små- og mellomstore bedrifter som trenger den ekstra kapitalen de kan få, så det å få mest mulig igjen for bilparken med minst mulig innsats er nok en av grunnene til at stadig flere velger å bruke Nettbil Bedrift.

– Det er rett og slett den enkleste og smarteste måten å selge bilparken til bedriften på, avslutter Anders Espelund.

Selg bilen din hos Nettbil Bedrift. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.